aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μια αλλιώτικη «πρώτη» που τα είχε… όλα

Ομόνοια: Μια αλλιώτικη «πρώτη» που τα είχε… όλα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το Μακάρειο «φόρεσε» χθες τα γιορτινά του και υποδέχθηκε περίπου 3.000 φίλους της Ομόνοιας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά τη νέα ομάδα που χτίζεται επί εποχής Σταύρου Παπασταύρου. Οι πόρτες του σταδίου άνοιξαν το απόγευμα και ο κόσμος που έδωσε το «παρών» του αποθέωσε παλιούς και νέους παίκτες στην ανοικτή προπόνηση του «τριφυλλιού», δίνοντας το… σύνθημα για μια πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου.

Είναι αλήθεια ότι η φετινή «πρώτη» των πρασίνων ήταν αλλιώτικη για πολλούς λόγους και δεν θύμισε σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια. Τόσο γιατί πραγματοποιήθηκε στο Μακάρειο αντί στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» όπως σε αντίστοιχες «πρώτες» άλλων σεζόν όσο και λόγω της απουσίας των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δηλώνουν αντίθετοι με τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου από την εταιρεία. Ωστόσο, παρά την απουσία της Θύρας 9, η «πρώτη» τα είχε όλα: Χειροκροτήματα, συνθήματα και «τρέλα» στην ανατολική κερκίδα που φιλοξένησε τους οπαδούς, αλλά και εκατοντάδες παιδιά μέσα στο γήπεδο να ζητούν αυτόγραφα και αναμνηστικές φωτογραφίες από τα ινδάλματά τους.

Διαβάστε επίσης: Μόττα: «Πέρα από την φαντασία μου»

Μεχίας, Λόπεθ, Μανρίκε, Μόντες, Εντρένα, Γκαφούρ, Λοέ, Γκρίνιτζ, Μότα, Ζίβετς, Ενρίκες, Αλμπίν και Κούσουλος, όπως ήταν λογικό, μαγνήτισαν τα βλέμματα, ενώ πέρα από τους νέους, ζεστό χειροκρότημα δέχθηκε και η παλιοσειρά του «τριφυλλιού» και κυρίως οι Χριστοφή, Ντέρμπισαϊρ και Κατελάρης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O έκπληκτος Βύντρα και η απορία του Ζίβετς!

Ο τελευταίος δεν προπονήθηκε λόγω ενός χρόνιου προβλήματος στην πατούσα και σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα καταδείξουν το μέγεθος της ζημιάς και τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ