aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: «Μετράει» παρόντες και δυνάμεις ο Μπεργκ

Oμόνοια: «Μετράει» παρόντες και δυνάμεις ο Μπεργκ

Με την επιστροφή των Κύπριων διεθνών, η Ομόνοια μπαίνει σήμερα σε φουλ ρυθμό προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Άρη. Ο Χένινγκ Μπεργκ θα «μετρήσει» παρόντες και δυνάμεις με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος και πρώτη μετά τις αρχές Μαΐου. Πέρασαν έξι μήνες από τότε που το «τριφύλλι» κέρδισε ΑΕΛ (2-1) και ΑΕΚ (1-0) για την 8η και 9η αγωνιστική των πλέι οφ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στον πρώτο αγώνα της μετά Νεόφυτου Λάρκου εποχή οι πράσινοι θα επιδιώξουν να «ζευγαρώσουν» τις επιτυχίες τους ώστε να τονώσουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους και να δείξουν συνέπεια στην προσπάθεια για κάλυψη του χαμένου εδάφους.

Ενισχυμένο αναμένεται να είναι το πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ, καθώς ο Έρικ Μποτεάκ κρίνεται ιατρικά πανέτοιμος και εναπόκειται στον Νορβηγό τεχνικό εάν θα τον χρησιμοποιήσει. Ο Γάλλος εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε δύο φορές από τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν και ακόμη δεν έχει αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο «Ηλίας Πούλλος» και στο Γέρι ευελπιστούν ότι η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα.

Ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Λοΐζου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από οξεία αμυγδαλίτιδα και παρέμεινε κλινήρης για μερικές μέρες, ενώ αισιοδοξία επικρατεί και για τον Φράνσις Ουζόχο. Η συμμετοχή του Νγηριανού τερματοφύλακα θα κριθεί προς το τέλος της βδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ