aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μετεγγραφικές Σειρήνες για Μπρούνο, «ετοιμάζει πρόταση η Αλ Αχλί»

Ομόνοια: Μετεγγραφικές Σειρήνες για Μπρούνο, «ετοιμάζει πρόταση η Αλ Αχλί»

Αλ Αχλί καλεί Μπρούνο, ή καλύτερα προτίθεται να τον καλέσει μέσω επίσημης πρότασης στην Ομόνοια. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε αποκαλυπτικό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα kora11.com. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των πρασίνων έχει μπει στο ραντάρ των Αιγύπτιων και θα απασχολήσει στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Αιγύπτιοι, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας έχει προταθεί και αξιολογήθηκε θετικά, καθώς έχει τη δυνατότητα πέραν από εξτρέμ να αγωνιστεί και στον άξονα.

Ο χρόνος θα δείξει εάν η πρόθεση της Αλ Αχλί για απόκτηση του Μπρούνο, όπως την καταγράφουν τα ΜΜΕ της Αιγύπτου, θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Πάντως, στην Ομόνοια για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να αφορά ενδιαφέρον για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2024. Επομένως, ο τελευταίος λόγος ανήκει στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ