aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μετεγγραφικές προτάσεις πολλές, αλλά...

Ομόνοια: Μετεγγραφικές προτάσεις πολλές, αλλά…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Ομόνοια ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι πράσινοι μετά από την ήττα από τον Απόλλωνα αλλά και την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, τέθηκαν εκτός διεκδίκησης της 4ης θέσης η οποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη.

Πλέον, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων, θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι καλύτερο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τους Κατελάρη-Ατζαγκούν

Όσον αφορά στον προγραμματισμό, εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών, έχουν προτείνει στους πράσινους πελάτες τους. Οι προτάσεις πολλές αλλά για την ώρα τουλάχιστον τίποτα προχωρημένο. Θα αξιολογηθούν περιπτώσεις που φαντάζουν ως ιδανικές και την κατάλληλη στιγμή θα γίνει κίνηση απόκτησής τους.

Λάρκου και Αναστασίου έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή και συζητούν, τόσο για υποψήφιους ποδοσφαιριστές να φορέσουν τη φανέλα της Ομόνοιας όσο και για αυτούς που θα δουν την πόρτα της εξόδου με το τέλος της σεζόν, είτε διατηρούν είτε όχι συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ