aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μετεγγραφικά ταξίδια για Λάρκου και Ταραπουλούζη

Ομόνοια: Μετεγγραφικά ταξίδια για Λάρκου και Ταραπουλούζη

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι τις τελευταίες ημέρες ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας Νεόφυτος Λάρκου, ο οποίος πραγματοποιεί μετεγγραφικά ταξίδια μαζί με το στενό του συνεργάτη και Διευθυντή του Τμήματος Σκάουτινγκ των «πρασίνων», Σίμο Ταραπουλούζη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Τρελαμένος» ο πράσινος λαός

Οι δύο άνδρες ταξίδεψαν στην Τσεχία για να παρακολουθήσουν από κοντά υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, εάν τους δοθεί και η ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες, καθώς θέλουν να είναι σίγουροι για τις επιλογές που θα κάνουν τον Γενάρη. Θεωρείται επίσης πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλα ταξίδια σε άλλους προορισμούς καθώς Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας επιθυμεί και την ερχόμενη μετεγγραφική περίοδο να κάνει προσεγμένες επιλογές, με όσο το δυνατό μειωμένο ρίσκο.

Διαβάστε επίσης: Ο «καυτός» Ιανουάριος της Ομόνοιας!

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται πως στην Ομόνοια θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και ενός νεαρού τερματοφύλακα (θα δηλωθεί στον κατάλογο Β’), ενώ το σενάριο απόκτηση κι ενός μέσου δεν πρέπει να αποκλειστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ