aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μετεγγραφή Παπουλή για δύο λόγους

Ομόνοια: Μετεγγραφή Παπουλή για δύο λόγους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το όνομα του Φώτη Παπουλή απασχολεί την Ομόνοια κι ας μην έχει γίνει μέχρι τώρα οποιαδήποτε αναφορά. Άλλωστε, δεν έγινε για κανένα ποδοσφαιριστή και ούτε θα γίνει εάν δεν υπογραφτεί συμβόλαιο.

Στην Ομόνοια θεωρούν τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό ως μια πολύ καλή επιλογή για το ρόστερ, από τη στιγμή που δεν πιάνει θέση στον Κατάλογο Α. Βάσει των νέων κανονισμών, από τη νέα σεζόν οι ποδοσφαιριστές που απέκτησαν κυπριακή υπηκοότητα θα αγωνίζονται ως Κύπριοι.

Το γεγονός αυτό, επιτρέπει στην Ομόνοια να προσθέσει στο ρόστερ της, εφόσον τελικά αποσπάσει την υπογραφή του Παπουλή, έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που θα δώσει βάθος στο ρόστερ. Είναι κάτι που απαιτείται λόγω της παρουσίας της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι 10+2 «κλειδωμένες» θέσεις

Το ρόστερ της Ομόνοιας στην περσινή σεζόν ήταν σχετικά μικρό, γι’ αυτό τέτοιες κινήσεις όπως είναι αυτή του Παπουλή επιτρέπει στην Ομάδα Προγραμματισμού να το αυξήσει. Να έχει ο Μπεργκ αυξημένες επιλογές και αναλόγως να διαχειριστεί το ρόστερ του. Πόσο μάλλον να φθάσει μακριά στην Ευρώπη η Ομόνοια, με τον στόχο όπως τον έθεσε ο Λάρκου «να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ετοιμάζεται η πρόταση στον Λέτσγιακς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ