aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μετεγγραφή με μεγάλες προσδοκίες, ένα χαφ για όλες τις δουλειές

Ομόνοια: Μετεγγραφή με μεγάλες προσδοκίες, ένα χαφ για όλες τις δουλειές

Το έψαξε αρκετά ο Νεόφυτος Λάρκου για την ενίσχυση της Ομόνοιας στη μεσαία γραμμή. Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου των πρασίνων αξιολόγησε δεκάδες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προτού πάρει την απόφασή του και εν τέλει κατέληξε στη λύση του Βίτορ Γκόμες. Ο 31χρονος Πορτογάλος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι και ήρθε στην Κύπρο συνοδευόμενος με τις καλύτερες συστάσεις.

Κυπελλούχος Πορτογαλίας με την Άβε το 2018, παραστάσεις πολλών χρόνων σε ψηλό επίπεδο και συμμετοχές με την Εθνική Πορτογαλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Γκόμες αγωνίζεται τόσο ως ανασταλτικός, όσο και ως δημιουργικός («οκτάρι») μέσος και έχοντας δίπλα του τον Ζόρντι Γκόμεθ o Xένινγκ Μπεργκ μπορεί να βασιστεί σε μία ποιοτική δυάδα ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν επίπεδο την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μπαράζ μετεγγραφών, «πράσινος» και ο Βίτορ Γκόμες

Ο Γκόμες είχε γεμάτες σεζόν σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, ενώ στα νιάτα του βρέθηκε αρκετά κοντά σε μετεγγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι στο στόχαστρο του συμπατριώτη του Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος σύμφωνα με την «Daily Mirror» ήταν έτοιμη να προσφέρει €5.700.000 για τον 23χρονο τότε ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O όρος στο συμβόλαιο του Άλβες για δανεισμό ή αποδέσμευση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ