aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μετεγγραφές σε ρυθμούς σάμπα

Ομόνοια: Μετεγγραφές σε ρυθμούς σάμπα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη συμφωνία… στην υπογραφή του συμβολαίου. Ο Τιάγκο Φερέιρα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Ομόνοια και αυτό που μένει είναι η ανακοίνωση, που θα επισημοποιήσει τη συνεργασία των δύο πλευρών. Ουσιαστικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποτελεί το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Καμία πρόταση από την Ομόνοια για τον Ρομπέρζ»

Γνώριμος από την παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα τους τελευταίους 18 μήνες, κέρδισε τις εντυπώσεις και ο Λάρκου έκρινε πως μπορεί να αποτελέσει μια καλή μονάδα για τη νέα Ομόνοια. Πρόκειται για πολυσύνθετο επιθετικό, αφού αγωνίζεται τόσο ως ακραίος όσο και ως δεύτερος επιθετικός, ακόμη και στην κορυφή. Ξεχωρίζει για την τεχνική κατάρτισή του, για την ντρίπλα, την ταχύτητα και τα χτυπήματα φάουλ. Πάφος, Οθέλλος, Νέα Σαλαμίνα και τώρα Ομόνοια, η διαδρομή του Βραζιλιάνου άσου στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο ίδιος κάνει βήμα στην καριέρα του και στην Ομόνοια προσδοκούν ότι θα ανταποκριθεί στα «θέλω» τους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στο «κάδρο» η αποχώρηση του Μότα

Οι πράσινοι, μετά τον Τιάγκο, έχουν στο στόχαστρο κι άλλους Βραζιλιάνους, γεγονός που φανερώνει την πρόθεσή τους να… χορέψουν σε ρυθμό σάμπα τη νέα σεζόν. Είναι γνωστό ότι, απασχολεί ο Άντερσον Κορέια, επίσης της Νέας Σαλαμίνας. Εντελώς διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τον Τιάγκο, αφού διατηρεί συμβόλαιο και θα πρέπει να προκύψει συμφωνία και με την ομάδα του για αγορά του αριστερού μπακ, που έκανε σπουδαία σεζόν. Ακόμη, αρέσει άλλος ένας Βραζιλιάνος, ο τερματοφύλακας της Μπελενένσες, Μουριέλ Μπέκερ, αδελφός του Άλισον της Λίβερπουλ. Είναι μια από τις βασικές επιλογές για τον «άσο» και εφόσον δεν καταλήξει σε άλλη ομάδα, σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα, είναι πιθανό να τον δούμε με τη φανέλα της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ