aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Μετεγγραφές: Μέχρι το ημερολόγιο να δείξει 31 Ιανουαρίου

Ομόνοια/Μετεγγραφές: Μέχρι το ημερολόγιο να δείξει 31 Ιανουαρίου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Μάρκο Τσέποβιτς και μετά σιγή ιχθύος. Κάπως έτσι περιγράφεται το μετεγγραφικό σκηνικό στην Ομόνοια. Η απόκτηση επιθετικού ήταν η προτεραιότητα των πρασίνων στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο και στο «τριφύλλι» κινήθηκαν νωρίς κάνοντας πράξη την επιθυμία του Χένινγκ Μπεργκ για άφιξη του Σέρβου επιθετικού στο «Ηλίας Πούλλος».

Η μετεγγραφή του 29χρονου φορ ανακοινώθηκε (πρώτα από την ΚΟΠ) την 1η Ιανουαρίου. Απέμενε, δηλαδή, ένας ολόκληρος μήνας με ανοικτό το μετεγγραφικό παράθυρο. Οι μέρες κύλησαν, το ημερολόγιο δείχνει 11 Ιανουαρίου και το τοπίο σχετικά με το κατά πόσο θα προκύψει περαιτέρω ενίσχυση στην Ομόνοια παραμένει θολό.

Η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων κρατά κλειστά τα χαρτιά της, οι πληροφορίες από τα ενδότερα του «τριφυλλιού»… διαρρέουν με το «σταγονόμετρο» και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μετά βεβαιότητας εάν οι επόμενες 20 μέρες θα φέρουν μετεγγραφικά νέα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με την «καλή» της ενδεκάδα

Το ενδεχόμενο απόκτησης νεαρού τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Φαμπιάνο και Παναγή μετά τον τραυματισμό του Κυριακίδη είναι στο «τραπέζι». Απ’ εκεί και πέρα για να προκύψει μετεγγραφή ποδοσφαιριστή για τον κατάλογο Α επιβάλλεται να διαγραφεί ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Τέτοια πρόθεση, προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχει. Την ίδια ώρα στην Ομόνοια έχουν ανοικτές «κεραίες» κοιτάζοντας στην αγορά. Μέχρι το ημερολόγιο να δείξει 31 Ιανουαρίου τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα και το σενάριο προσθαφαίρεσης στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ