aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ομόνοια: Μετέχει μεν, με το κεφάλι χαμηλά δε…

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν και είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες στην καλαθοσφαιρική πιάτσα, ότι υπήρχε ενδεχόμενο να μην κατερχόταν η Ομόνοια στο ερχόμενο πρωτάθλημα, αυτές και είχαν διαψευσθεί λεκτικά, όπως και πρακτικά!

Μένουμε στο δεύτερο σκέλος της υπόθεσης, απλά αναφέροντας ότι η Ομόνοια έχει δηλώσει συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας.

Παρόλα αυτά όμως, δεν παύει από το να αποτελεί ερώτημα, το πώς θα κατέλθουν οι πράσινοι, από τη στιγμή που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση προγραμματισμού.

Μιλήσαμε λοιπόν με άνθρωπο των πρασίνων και συγκεκριμένα μας ανέφερε ότι γίνονται έντονες διεργασίες, ούτως ώστε να γίνουν έγκαιρα οι κινήσεις, ούτως ώστε η προετοιμασία να τελεσθεί απρόσκοπτά. Όλα αυτά, παρά το ότι είναι κοινό μυστικό ότι τα “κουκιά είναι μετρημένα” όσον αφορά το οικονομικό και βέβαια, όλα θα κινηθούν γύρω από αυτόν τον άξονα.

Τι έχουμε λοιπόν όσον αφορά τον προγραμματισμό; Αυτήν τη στιγμή στο τραπέζι εκεί στην οδό Παπανικολή υπάρχουν δυο με τρία ονόματα προπονητών από την Ελλάδα, αλλά όπως μάθαμε υπήρχε ενδεχόμενο όπως σε αυτά προστεθεί και ένα ακόμη, από τη δική μας αγορά.

Επί του ζητήματος, αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Από εκεί και πέρα, έχουμε πληροφορηθεί ότι η Ομόνοια θα προσπαθήσει να ενισχυθεί με το μέγιστο αριθμό παικτών από τη ξένη αγορά, που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στο πρωτάθλημα. Δηλαδή, πέντε. Ήδη και πάνω σε αυτό το ζήτημα γίνονται έρευνες και είναι πολύ πιθανόν, να αποκτηθούν ξένοι παίκτες, πριν αποφασισθεί το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Όσον αφορά το ντόπιο υλικό, οι πράσινοι θα βασισθούν πάνω σε νεαρούς ως επί το πλείστον παίκτες, ενώ σημαντική απώλεια είναι η φυγή του Παπακώστα στο εξωτερικό για σπουδές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ