aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Mετά τον Πάμπο, οι Πάους και Μπέιν

Oμόνοια: Mετά τον Πάμπο, οι Πάους και Μπέιν

Mετά τον Πάμπο Χριστοδούλου, ακόμα δύο ονόματα προστέθηκαν στους προπονητές που απασχολούν την Ομόνοια, σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα Omonoianews.com.

To δημοσίευμα του omonoianews.com:

«Στην Ομόνοια ως γνωστό μπήκαν ήδη σε διαδικασία αξιολόγησης πιθανών νέων τεχνικών. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα εκτός από τον Πάμπο Χριστοδούλου, βρίσκονται και οι Ολλανδοί André Paus και Mario Been.

Ο Andre Paus είναι γνωστός σε όλους από το πέρασμά του στην Ανόρθωση. Δούλεψε επίσης σε Valletta, Jong Vitesse και FC Lienden. Ο Mario Been δούλεψε μεταξύ άλλων σε Excelsior, NEC, Feyenoord Ολλανδίας και στην Genk Βελγίου. Σήμερα είναι βοηθός προπονητής στην τουρκική Fenerbahçe.

Πάντως, δεν υπάρχει οτιδήποτε σίγουρο για την ώρα. Από τον σύλλογο διαμηνύουν, πως δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε τρελά παζάρια για τον οποιονδήποτε, ούτε προσεγγίζουν την οποιαδήποτε περίπτωση, ως περίπτωση μεσσία που θα λύσει τα πάντα δια μαγείας. Για το αν θα πετύχει ένας προπονητή διαδραματίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες, όπως οι χημεία με τους ποδοσφαιριστές, το περιβάλλον του συλλόγου, τις απαιτήσεις του κόσμου και την πίεση που υπάρχει σε κάθε ομάδα. Συνεπώς, καμία επιλογή δεν μπορεί να θεωρείται επιτυχημένη ή σίγουρη εκ των προτέρων. Το γήπεδο θα είναι πάντοτε ο καθρέφτης.

Πέραν της αξιολόγησης ονομάτων, το Δ.Σ έχει πρόθεση να συνεχίσει το μοντέλο του Τεχνικού Διευθυντή, αλλά σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Σε κάθε περίπτωση, ο επαγγελματισμός στον τρόπο λειτουργίας είναι αδιαπραγμάτευτος και είναι θετικό το ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στο μοντέλο της εφορίας ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ