aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μετά την νηνεμία, έρχεται η μετεγγραφική «καταιγίδα»

Ομόνοια: Μετά την νηνεμία, έρχεται η μετεγγραφική «καταιγίδα»

Ότι το φετινό μετεγγραφικό Καλοκαίρι στην Ομόνοια θα ήταν πολύ πιο ήρεμο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια ήταν δεδομένο πριν καν παρθεί η απόφαση της πρόωρης διακοπής του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Οι πράσινοι «κτίζουν» πάνω στο ρόστερ που έφτιαξαν από το Καλοκαίρι του 2019 με την Ομάδα Προγραμματισμού να προχωρεί σε ελάχιστες προσθαφαιρέσεις, αφού οι επιλογές που έγιναν πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο έβαλαν το «τρένο» στις σωστές ράγες με το «τριφύλλι» να πρωταγωνιστεί έπειτα από αρκετά χρόνια.

Από νωρίς ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή των Φαμπιάνο, Λούφτνερ και Χούμποτσαν, οι οποίοι κρίθηκαν αναγκαίοι στο πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ. Φώτης Παπουλής και Κίκο ήταν οι δύο «πινελιές» που προστέθηκαν στο «οπλοστάσιο» του Νορβηγού προπονητή και η προσοχή είναι στραμμένη στην απόκτηση επιθετικού και ακραίο επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στον δρόμο που «χαράσσει» ο Κακουλλής

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα η Ομόνοια ψάχνει τον εκλεκτό για την γραμμή κρούσης. Οι πράσινοι εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν ψηλό (αλλά όχι υπερβολικό) συμβόλαιο για να φέρουν στο «Ηλίας Πούλλος» ποδοσφαιριστή που να πληροί τις προδιαγραφές που τέθηκαν. Ποιες είναι αυτές; Γεμάτες σεζόν, έφεση στο σκοράρισμα, παραστάσεις πρωταθλητισμού και όνομα γνωστό. Θα αποφευχθεί δηλαδή επιλογή ανάλογη του Μίκου. Στο «τριφύλλι» θα επιδιώξουν να πάρουν επιθετικό τον οποίο γνωρίζουν από πρώτο χέρι.

Για τη θέση του ακραίου επιθετικού, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την κατάληξη της υπόθεσης Ακιντόλα. Η Ομόνοια επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και εμφανίζεται έτοιμη με υπομονή και επιμονή να βγει κερδισμένη στη «μάχη» διεκδίκησής του, αφού πλέον έχει αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ που κτύπησε την πόρτα της Μίντιλαντ για τον Νιγηριανό εξτρέμ (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

Η μετεγγραφική νηνεμία που επικρατεί στα μετεγγραφικά της Ομόνοιας δεν θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα ακόμα, αφού σύντομα έρχεται η «καταιγίδα» των εξελίξεων με τις τελικές αποφάσεις της Ομάδας Προγραμματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ