aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μετά από τρία «όχι», το σίριαλ κλείνει με... «happy ending»

Ομόνοια: Μετά από τρία «όχι», το σίριαλ κλείνει με… «happy ending»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Νέο κύκλο επαφών με τον Φάνο Κατελάρη (δεξιά στη φωτό) με στόχο την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας άνοιξε η Ομόνοια. Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκ νέου το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του διεθνούς πολυθεσίτη ποδοσφαιριστής και φαίνεται πως γεφυρώνονται οι μεταξύ τους διαφορές.

Υπενθυμίζουμε πως ο 23χρονος άσος απάντησε αρνητικά σε δυο προτάσεις των «πρασίνων» για επέκταση συμβολαίου, με αποτέλεσμα οι πρωτευουσιάνοι να τοποθετήσουν το όνομά του στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Επίσης, το «τριφύλλι» απέρριψε δύο προτάσεις της ΑΕΚ και μία του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Κατελάρη.

Το σκηνικό όμως διαφοροποιείται, αφού η Ομόνοια και η πλευρά του παίκτη δείχνουν πρόθεση να πορευτούν μαζί και γι’ άλλα χρόνια. Το συμβόλαιο του Κατελάρη εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 και οι δύο πλευρές συζητούν για νέο τριετές συμβόλαιο με αναπροσαρμογή στις απολαβές του ποδοσφαιριστή. Η επιθυμία του νέου προπονητή της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ να παραμείνει ο Κατελάρης στο ρόστερ, διαφοροποίησε τα δεδομένα και πλέον η «ζυγαριά» γέρνει προς παραμονή του νεαρού άσου στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ