aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μεστή, σοβαρή, νικήτρια!

Ομόνοια: Μεστή, σοβαρή, νικήτρια!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η Ομόνοια πάτησε τέρμα το γκάζι στο πρώτο μέρος και «έπνιξε» τον Ερμή (2-0), καπάρωσε το 3ο σερί «τρίποντο» (15ος διαδοχικός αγώνας αήττητη) και έγινε αυτομάτως ένοικος του ρετιρέ. Βρίσκεται στο +2 από τον Απόλλωνα και στο +4 από την ΑΕΛ, αναμένοντας το αποτέλεσμα του αυριανού λεμεσιανού ντέρμπι ώστε να δει πού θα τη βρει το τέλος της αγωνιστικής.

Όπως στα τελευταία ματς, έτσι και στο χθεσινό, οι πράσινοι  είχαν ουσία και αποτελεσματικότητα, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν. Βλέπουν πλέον μπροστά και δη το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο στο φινάλε της πρώτης φάσης. Το σκορ άνοιξε στο 32ο λεπτό ο Τσέποβιτς που με ωραία κεφαλιά μετά την 11η ασίστ του Λέτσγιακς έφτασε τα 5 γκολ σε 6 παιχνίδι, με τον Σέρβο φορ να αποκομίζει πρόβλημα τραυματισμού και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο. Δώδεκα λεπτά μετά, ο Ασάντε πέτυχε το 7ο προσωπικό γκολ (44΄) έπειτα από πανέξυπνη κάθετη πάσα του Γκόμες, ο οποίος έγινε επίσης αναγκαστική αλλαγή (78’).

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Άλλη μία μέρα στη δουλειά με ένα ρεκόρ καριέρας

Η Ομόνοια, είχε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και ένα μέτριο δεύτερο. Για να αντιληφθείτε, πριν χριστεί σκόρερ ο Ασάντε (2-0), ο Γκανέζος επιθετικός κατέγραψε τρεις τελικές για γκολ (18΄, 22΄, 31’). Ο Τσέποβιτς που άνοιξε το σκορ, επίσης, είχε άλλη μία καλή φάση (38’) ενώ στην… εξίσωση των ευκαιριών μπήκε και ο Κούσουλος (29’). «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο, πετύχαμε δύο ωραία γκολ, είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο, δεν ήμασταν τόσο καλοί», παραδέχθηκε ο Μπεργκ. «Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή παρουσία, πετύχαμε δύο ωραία γκολ», σχολίασε ο Νορβηγός κόουτς της Ομόνοιας, ο οποίος ρωτήθηκε και για το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής: «Είναι ένα ιδιαίτερο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Όλοι ανυπομονούν γι’ αυτά τα παιχνίδια. Βλέπουμε ότι γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να φροντίσουμε να είμαστε κοντά στο καλό μας επίπεδο για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης: «€80.000 και Αθανασιάδη για να πάρει τον Φαμπιάνο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ