aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μέγας είσαι Φαμπιάνο!

Ομόνοια: Μέγας είσαι Φαμπιάνο!

Τρεις νίκες μέτρησε η Ομόνοια το τελευταίο δίμηνο, όλες απέναντι στην Πάφος FC! Οι δύο στο πρωτάθλημα (χωρίς να δεχθεί γκολ) και η άλλη στον καθοριστικό αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, που της χάρισε την πρόκριση στον τελικό.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, της πήρε τον αέρα. Μ’ ένα Φαμπιάνο ανίκητο, που σε κάθε ευκαιρία της Πάφου δήλωνε «παρών» κατεβάζοντας τα ρολά, η Ομόνοια έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε πολύ πιο όμορφες στιγμές στο μέλλον, σε κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Βραζιλιάνος με την εμφάνισή του, θύμισε στους οπαδούς της Ομόνοιας τον τερματοφύλακα που οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος προ διετίας, αλλά και που την έβαλε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Η Ομόνοια έφυγε με το «διπλό» από την Πάφο (1-0), το πρώτο σε αγώνα πρωταθλήματος από τότε που η παφιακή ομάδα μετονομάστηκε σε Πάφος FC, κατά κύριο λόγο με τις σπουδαίες επεμβάσεις του Φαμπιάνο. Η γκολάρα του Λέσγιακς, που έπιασε… γεμάτο σουτ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ήταν αυτή που έκρινε το ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ