aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟμόνοια: Με τρεις προκρίσεις μπαίνει ομίλους!

Ομόνοια: Με τρεις προκρίσεις μπαίνει ομίλους!

Πάρθηκαν οι αποφάσεις από την UEFA σχετικά με την διεξαγωγή του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2020-21. Η Ομόνοια που τερμάτισε στην πρώτη θέση (πριν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος) θα δώσει το παρών της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έπειτα από 10 χρόνια, και θέλει να μπει με το… δεξί ώστε το ευρωπαϊκό της ταξίδι να διαρκέσει όσο πιο πολύ γίνεται.

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ οι αγώνες θα είναι μονοί, ενώ στα πλέι οφ διπλοί. Η ομάδα της πρωτεύουσας αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία από τον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αν καταφέρει να κερδίσει τα πρώτα τρία παιχνίδια των πρώτων τριών προκριματικών αντίστοιχα, και αποκλειστεί στον προθάλαμο (σ.σ. πλέι οφ της διοργάνωσης) τότε εξασφαλίζει θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση/ΑΠΟΕΛ/Απόλλων: Παιχνίδια ζωής και θανάτου μέχρι τους ομίλους!

Βέβαια στόχος της Ομόνοιας είναι να κυνηγήσει τις πιθανότητες της και να εξασφαλίσει θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο και η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της δεν θα αποτελέσει αποτυχία.

Ο α’ προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ ορίστηκε στις 18-19 Αυγούστου. Επιδίωξη της ΟΥΕΦΑ είναι έως το τέλος Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί και ο επόμενος γύρος (25-26/8 Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ με βάση τον προγραμματισμό, ο 3ος προκριματικός για το Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στις 15-16 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στα πλέι οφ ορίστηκαν στις 22-23 και 29-30 Σεπτεμβρίου. Η φάση των ομίλων για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αρχίζει στις 20-21 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ