aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα του Μπεργκ

Oμόνοια: Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα του Μπεργκ

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρατάσσει την Ομόνοια ο Χένινγκ Μπεργκ στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΓΣΠ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Νορβηγός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στους Κούσουλο, Τζιωνή και Ντούρις. Eκτός αποστολής έμειναν οι Τιάγκο και Γκόμεθ, Χαραλάμπους και Παναγιώτου.

Στην εστία θα είναι ο Φαμπιάνο, τετράδα στην άμυνα οι Χούμποτσαν (δεξιά), Λέτσιακς (αριστερά) με τους Λούφτνερ – Λανγκ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τη θέση του Τζόρντι Γκόμεθ στην ενδεκάδα πήρε ο Ιωάννης Κούσουλος που θα παίξει πλάι στον Βίτορ Γκόμεθ. Τζιωνής, Παπουλής και Μποτεάκ είναι η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Ντούρις, ο οποίος προτιμήθηκε αντί των Σενέ και Κακουλλή.

Ο Μποτεάκ θα είναι σίγουρα στο ένα άκρο της επίθεσης και μένει να διαφανεί κατά πόσο θα διατηρηθεί σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Παπουλής και θα παίξει στο φτερό ο Τζιωνής ή εάν ο νεαρός άσος θα αγωνιστεί ως δεκάρι και θα πάει αριστερά ο Ελλαδίτης.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Ομόνοια

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσιακς, Κούσουλος, Βίτορ Γκόμες, Παπουλής, Μποτεάκ, Τζιωνής, Ντούρις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ