aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με τον σταυρό στο χέρι

Ομόνοια: Με τον σταυρό στο χέρι

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Με το χέρι στο ακουστικό και τον σταυρό στο χέρι είναι ο Χένινγκ Μπεργκ για τα νεότερα που αφορούν στους τραυματισμούς των Μάρκο Τσέποβιτς, Φαμπιάνο Ριμπέιρο και Βίτορ Γκόμες. Και οι τρεις αποκόμισαν πρόβλημα στο παιχνίδι με τον Ερμή, υποβλήθηκαν χθες σε εξετάσεις και εντός της ημέρας θα γίνει γνωστή η ιατρική γνωμάτευση με βάση την οποία θα πορευτούν στο «Ηλίας Πούλλος» ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» με τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ενθαρρυντικό είναι πως κανείς εκ των τριών δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό που θα τον κρατήσει στο ιατρικό δελτίο για μεγάλο διάστημα. Μάλιστα, οι ενδείξεις είναι θετικές για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα και τον Πορτογάλο μέσο, για τους οποίους εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμοι για τον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Για την περίπτωση του Σέρβου επιθετικού (ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο μηρό) συστήνεται υπομονή και το σκηνικό ενδεχομένως να παραμείνει θολό μέχρι και την παραμονή του αγώνα. Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι φίλοι της Ομόνοιας δικαίως κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού η παρουσία του Τσέποβιτς μεταμόρφωσε τη μέχρι πρότινος αναποτελεσματική Ομόνοια σε… ψυχρή εκτελέστρια των αντιπάλων της. Ο Φαμπιάνο με έξι απαραβίαστες εστίες στα τελευταία εφτά παιχνίδια και σπουδαίες επεμβάσεις σχεδόν σε κάθε αγώνα έχει καθοριστική συμβολή στην πορεία του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πράσινη κορυφή για πρώτη φορά φέτος!

Επιπλέον επιλογές στη «φαρέτρα» του Χένινγκ Μπεργκ για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αποτελούν οι Αμπντουλαχί Σέχου και Τζόρντι Γκόμεθ, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους στο παιχνίδι με τον Ερμή. Οι άνετες και επιβλητικές επιτυχίες επί Δόξας, Νέας Σαλαμίνας και Ερμή έφεραν ικανοποίηση στο «στρατόπεδο» των πρασίνων, όχι όμως υπέρμετρο ενθουσιασμό, αφού από το Σάββατο αρχίζει σειρά μαζεμένων ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθοριστικά για την κατάληξη της φετινής σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ