aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με το βλέμμα στους Κύπριους

Ομόνοια: Με το βλέμμα στους Κύπριους

Πέντε διεθνείς έχει η Ομόνοια στην εθνική Ανδρών της Κύπρου, που σήμερα θα αναμετρηθεί με το Λουξεμβούργο εκτός έδρας. Το βλέμμα του Μπεργκ αλλά και όλων στην ομάδα θα βρίσκεται στους «πράσινους» διεθνείς, που οι πλείστοι αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα του Βάλεμ.

Κούσουλος, Κακουλλής, Τζιωνής, Λοΐζου και Κυριακίδης βρίσκονται στο Λουξεμβούργο και είναι πανέτοιμοι να ενισχύσουν την προσπάθεια της Κύπρου. Οι πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ομόνοιας στα ευρωπαϊκά ματς αλλά και στα πρώτα πέντε του πρωταθλήματος, οδήγησαν τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να τους καλέσει και να τους έχει στη διάθεσή του.

Οι τέσσερις πρώτοι έχουν ήδη αγωνιστεί σε αρκετά από τα δέκα επίσημα ματς της Ομόνοιας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Λοΐζου στα 17 του χρόνια χρίστηκε διεθνής με την Ανδρών, ενώ στο πρόσφατο φιλικό με την Τσεχία πέτυχε και το πρώτο του γκολ. Ποδοσφαιριστή του οποίου το μέλλον προμηνύεται λαμπρό όπως και των υπόλοιπων νεαρών άσων της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ