aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με το μυαλό αλλού, θέλουν το μομέντουμ

Ομόνοια: Με το μυαλό αλλού, θέλουν το μομέντουμ

Το μυαλό στην Ομόνοια είναι στον τελικό. Μα δεν μπορεί να είναι αλλού, αφού διακυβεύεται ένας τίτλος και η ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας την επόμενη σεζόν. Εκεί βρίσκεται εστιασμένη η προσοχή όλων στο «Ηλίας Πούλλος», θέλοντας να παρουσιαστεί η Ομόνοια με το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Εθνικό, στις 25 Μαΐου. Για να το πετύχει, πρέπει να γίνει η σωστή δουλειά στις προπονήσεις, αλλά και η καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ.

Γι’ αυτό και στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό (19:00, Primetel1), το τελευταίο για το πρωτάθλημα, από τους βασικούς θα πάρουν συγκεκριμένο χρόνο όσοι κρίνεται απαραίτητο να προσθέσουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Κάτι για το οποίο δεν κρύφτηκε ο Λένον. «Θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει τελικού. Έχουμε ποδοσφαιριστές που χρειάζονται αγωνιστικά λεπτά, που κουβαλούν τραυματισμούς. Τώρα είναι σε καλή κατάσταση και θα παίξουν σε ένα μέρος του παιχνιδιού», είπε χαρακτηριστικά. Οι πράσινοι, με όποιους κι αν αγωνιστούν, θέλουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα θετικά και να πάνε με μομέντουμ στον τελικό.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στις δηλώσεις του στο «OFC TV» με αφορμή το σημερινό ματς, αναφερόμενος στο κίνητρο των παικτών του για τον τελικό, είπε: «Αυτό πρέπει να υπάρχει. Όλοι θέλουν να είναι σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση και προφανώς να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα». Επίσης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον τρόπο που παίζει η ομάδα του ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ο Ιρλανδός τεχνικός θέλησε να ηχήσει καμπανάκι προς τους παίκτες του λέγοντας: «Είμαστε σε καλή θέση όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Κρατάμε τα πόδια μας στη γη».

Οι πράσινοι βρίσκονται πάντα σε αναμονή της απόφασης του Εθνικού για παραχώρηση ή όχι της νότιας εξέδρας του ΓΣΠ για τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ