aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με τη θέρμη του λαού να βρει… δίαυλο απογείωσης

Ομόνοια: Με τη θέρμη του λαού να βρει… δίαυλο απογείωσης

Αντίστροφα μετρούν στην Ομόνοια για τον σπουδαίο αγώνα με την Αντβέρπ. Αύριο βράδυ (20:00) η μπάλα στήνεται στη σέντρα του ΓΣΠ, με τους πράσινους να παρουσιάζονται πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να καρπωθούν το αποτέλεσμα που θα τους αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Προφανώς, αναγνωρίζουν τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αποστολής τους, ωστόσο, με πίστη στις δυνατότητές τους και με τη θερμή συμπαράσταση του πράσινου λαού, αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν. Απαιτείται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια και συγκέντρωση, αφού ο βελγικός σύλλογος διαθέτει ικανότατους παίκτες, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αξιολόγησε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του καταλήγοντας στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Ο Φαμπιάνο εννοείται πως θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σέχου και στην αντίθετη πλευρά, εάν δεν προλάβει ο Λέσγιακς, τότε, θα αγωνισθεί ο Κίκο.

Σε περίπτωση που δεν είναι πανέτοιμος ο Χούμποτσαν, στο κέντρο της άμυνας θα πάρει θέση μάχης ο Λανγκ και παρτενέρ του θα είναι είτε ο Παναγιώτου είτε ο Γιούστε. Xούμποτσαν και Λέσγιακς προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Ηλίας Πούλλος» το απόγευμα της Τετάρτης.

Από εκεί και πέρα, οι Μιξ και Γκόμεθ θα συνθέσουν το δίδυμο στην «καρδιά» του κέντρου και στα άκρα αναμένεται ότι θα βρεθούν οι Λοΐζου, Τζιωνής. Στη γραμμή κρούσης δύο εκ των Ντούρις, Κακουλλή και Ατιέμγουεν θα πάρουν φανέλα βασικού. Ο Νιγηριανός, που έκανε ντεμπούτο στην Ομόνοια στο προηγούμενο ματς με τη Φλόρα Ταλίν, μπορεί να δώσει λύσεις και ως εξτρέμ. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός επιλογών του Νορβηγού προπονητή είναι οι Τσέποβιτς, Κούσουλος και Μποτεάκ. 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ