aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με τα μούτρα στους Λέσγιακς και Μάταβζ

Ομόνοια: Με τα μούτρα στους Λέσγιακς και Μάταβζ

Δύο βασικοί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Γιαν Λέσγιακς και Τιμ Μάταβζ, ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και η παρουσία τους στον τελικό κόντρα στον Εθνικό δεν θεωρείται δεδομένη. Αντιθέτως, για τον Σλοβένο επιθετικό οι πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή δεν είναι με το μέρος του. Όσον αφορά στον Τσέχο μπακ, εκφράζεται αισιοδοξία ότι μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα είναι διαθέσιμος. Το ιατρικό τιμ των πρασίνων έπεσε με τα μούτρα πάνω στους δύο πιο πάνω ποδοσφαιριστές, θέλοντας να συμβάλει σε βελτίωση της κατάστασής τους και να προλάβουν τον τελικό.

Οι εναλλακτικές λύσεις είναι ο Κίκο για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Τσέποβιτς για την επίθεση, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Κακουλλή. Στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Λένον αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του σε «εφεδρείες» και νεαρούς, προφυλάσσοντας τις βασικές μονάδες για τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ