aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Mε τα… χρήματα του Κανού «δεκάρι» με παραστάσεις Πριμέρα

Ομόνοια: Mε τα… χρήματα του Κανού «δεκάρι» με παραστάσεις Πριμέρα

Μελέτησε πολύ την απόφαση για την απόκτηση του επιτελικού μέσου της Ομόνοιας και κατέληξε στην επιλογή του Ουρουγουανού, Χουάν-Άνχελ Αλμπίν. Ο 31χρονος, κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, μέσος μόνο τυχαίος δεν είναι. Μια ανάγνωση στο βιογραφικό του το αποδεικνύει. Άλλωστε, ποδοσφαιριστές περισσότερες από 130 συμμετοχές σε πρωτάθλημα επιπέδου Λα Λίγκα δεν ήρθαν και πολλοί στην Κύπρο.

Η πολυετής θητεία του Αλμπίν στην Χετάφε και το πέρασμα από την Εσπανιόλ μαρτυρούν ότι τον  αριστεροπόδαρος μέσο γνωρίζουν από πρώτο χέρι οι Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα. Από το 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ήταν στο Μεξικό (με εξαίρεση το πρώτο εξάμηνο της σεζόν όπου έπαιξε στη Δυναμό Βουκουρεστίου ως δανεικός) καταγράφοντας 58 συμμετοχές και 12 τέρματα με τη φανέλα της  Βέρα Κρουζ.

Διαβάστε επίσης: Χουάν Αλμπίν το νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας! (vid)

Σαφώς και το πρωτάθλημα Μεξικού δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Άλλωστε οι μεξικανοί ρίχνουν άφθονο χρήμα για μετεγγραφές, ενώ και οι πλείστοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της χώρας που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ παίζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η Ομόνοια βάζει στη «μηχανή» της άλλον ένα ποδοσφαιριστή με τεράστιες παραστάσεις, μετά τον Μάρκο Μότα. Ο Αλμπίν έχει ικανότητα στις στημένες φάσεις τις οποίες συνήθως αναλαμβάνει να εκτελεί στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Όσο για το κασέ του, μπορεί να ήταν πέραν των δυνατοτήτων της Σπορτίβο Λουγκουένιο Παραγουάης που «φλέρταρε» μαζί του, με βάση τα όσα ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής Ντανιέλ Φερέιρα, όχι όμως εκτός του διαθέσιμου κονδυλίου που έθεσε εξ αρχής η Ομόνοια για την συγκεκριμένη θέση.

Άλλωστε, και για τον Κανού δαπανήθηκε ένα σημαντικό ποσό για να πειστεί να έρθει στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος είχε επίσης καλό βιογραφικό, εντούτοις πρόσφερε ελάχιστα στην Ομόνοια και περισσότερο ταλαιπώρησε με τα τερτίπια του, αν και ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: To νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας και η «κόντρα» με ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ