aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με Σράντι και Κούσουλο, ωριμάζει η ιδέα για «δεκάρι»

Ομόνοια: Με Σράντι και Κούσουλο, ωριμάζει η ιδέα για «δεκάρι»

Διαθέσιμος για το ντέρμπι της Ομόνοιας με την ΑΕΛ είναι και ο Ισμαέλ Ταχούρι-Σράντι, αφού παραλήφθηκε το πιστοποιητικό εγγραφής του. Εναπόκειται στον Γιανίκ Φερέρα εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή και αναλόγως εάν θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ενόψει του αγώνα στο ΓΣΠ, την προσεχή Δευτέρα, επιστρέφει ο Κούσουλος που εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών. Αντιθέτως, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Παπουλής, Μπέζους, Ζαχαρίου και Χαραλάμπους. Ο τελευταίος υπέστη βαριάς μορφής διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην πορεία και αναλόγως θα διαφανεί πότε θα είναι σε θέση να βρεθεί ξανά στην αποστολή.

Εξάλλου, από χθες διατίθενται τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Δευτέρας. Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε η διάθεση πακέτου εισιτηρίων για τους επόμενους τέσσερις εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας, που είναι με τις ΑΕΛ, Πάφος FC, Άρης και ΑΠΟΕΛ. Στο μέτωπο του προγραμματισμού ολοένα και ωριμάζει η ιδέα της απόκτησης επιτελικού μέσου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ