aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με σπασμένα τα φρένα…

Ομόνοια: Με σπασμένα τα φρένα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μόνη στην κορυφή η Ομόνοια! Με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και την έκτη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μπεργκ συνδύασε πολύ καλή εμφάνιση και επιτυχία επί του Παραλιμνίου (2-0), που δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, και πάει με φόρα και δυναμική στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την επόμενη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου. Ο Ντάρμπισαϊαρ άνοιξε το σκορ (9’) και ο Τιάγκο (46’) «κλείδωσε» τη νίκη. Οι πράσινοι για έκτο φετινό ματς διατήρησαν το μηδέν παθητικό, ενώ ο Άγγλος φορ έφθασε τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα.

Όπως έκανε και στα προηγούμενα δύο ματς που κέρδισε, έτσι έπραξε και χθες η Ομόνοια. Σκόραρε νωρίς με τον «συνήθη ύποπτο», τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Με τον Εθνικό είδε δίχτυα στο 6’, με την ΑΕΛ στο 3’ και με το Παραλίμνι στο 9’. Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο έφθασαν στο γρήγορο γκολ. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, στο 11’, ο Τιάγκο πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον δεύτερο βοηθό λανθασμένα να υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Από το τέταρτο και μετά ο ξέφρενος ρυθμός της Ομόνοιας κόπασε, όμως είχε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πιο έτοιμη από ποτέ να αλλάξει την ιστορία με τον ΑΠΟΕΛ

Με γκολ από τα αποδυτήρια άρχισε το δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια. Συγκεκριμένα στα πρώτα 30’’ ο Μποτεάκ έκανε την μπαλιά και ο Τιάγκο απλώς έσπρωξε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο γκολ έδωσε σαφώς προβάδισμα στους πράσινους. Το Παραλίμνι προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε σε δύο περιπτώσεις (49’, 56’), όμως ώς εκεί. Η Ομόνοια, αφού διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπέρ της προβάδισμα, είχε τις ευκαιρίες να φθάσει και σε άλλα γκολ.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο με τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ