aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με σεβασμό για την πρωτιά, το γόητρο και επίδοση δέκα χρόνων!

Ομόνοια: Με σεβασμό για την πρωτιά, το γόητρο και επίδοση δέκα χρόνων!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το αποτέλεσμα του σημερινού «αιώνιου» ντέρμπι δεν θα κρίνει απολύτως τίποτα για την Ομόνοια, από τη στιγμή που θα ακολουθήσουν άλλοι δέκα αγώνες για το τέλος της σεζόν. Είναι ένας λόγος που μπορεί να απαλλάξει τους πράσινους από την όποια πίεση. Ωστόσο ο στόχος δεν είναι άλλος από το τρίποντο διευρύνοντας το αήττητο σερί και το οποίο θα διατηρήσει την Ομόνοια στην κορυφή της βαθμολογίας.

Θα της δώσει την ευκαιρία να αρχίσει την προσπάθεια στα πλέι οφ με βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό αβαντάζ. Είναι και το γόητρο. Η Ομόνοια έχει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ δύο φορές σε μια σεζόν από το 2010 που στέφθηκε πρωταθλήτρια. Με τη νίκη στο ματς του α’ γύρου τερμάτισε ένα αρνητικό σερί 7 χρόνων και 8 μηνών και τώρα θέλει να δώσει και συνέχεια.

Η βαθμολογική θέση και γενικώς η κακή πορεία του αντιπάλου της στην τρέχουσα σεζόν δεν παρασύρουν ούτε και εφησυχάζουν τον Μπεργκ και τους παίκτες του. Γνωρίζουν τη σημασία του ματς αλλά και τον βαθμό δυσκολίας. Ο σεβασμός στον αντίπαλο αποτυπώνεται και από τις τοποθετήσεις του Μπεργκ. «Έχουν αλλάξει λίγο τον σχηματισμό τους. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι ο ίδιος, όμως άλλαξαν την τακτική τους. Εξακολουθούν να έχουν καλούς παίκτες. Είχαν μια δύσκολη σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά είναι λίγο καλύτεροι τώρα και σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι», είπε. Και πρόσθεσε: «Πάντα όταν αγωνιζόμαστε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ τα παιχνίδια είναι έντονα και κλειστά. Υπάρχει έξτρα διάσταση στον αγώνα».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι τρεις δρόμοι του Μπεργκ για το «αιώνιο»

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μάρκο Τσέποβιτς και εναπόκειται στον Χένινγκ Μπεργκ εάν θα τον χρησιμοποιήσει, ενώ επανέρχονται οι Σέχου και Γκόμεθ.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα ετοιμότητας του Τσέποβιτς στα social media

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ