aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Mε πτήση CY1948 πάει στη Γάνδη για να το… γυρίσει

Ομόνοια: Mε πτήση CY1948 πάει στη Γάνδη για να το… γυρίσει

Στη Γάνδη μεταβαίνει η αποστολή της Ομόνοιας (αναχωρεί στις 13:00 με την πτήση CY1948), για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Λευκωσίας θα θελήσει να… γυρίσει τις εντυπώσεις που δεν ήταν οι καλύτερες στο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ απέναντι στον Απόλλωνα (0-2), αλλά και το τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών (0-2).

Σαφώς και με μια καλή εμφάνιση και κυρίως θετικό αποτέλεσμα, αλλάζει το σκηνικό. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να επαναφέρει την ηρεμία και κυρίως την αυτοπεποίθηση και την πίστη στις τάξεις των οπαδών της. Σε αντίθετη περίπτωση, τα σύννεφα πάνω από το «Ηλίας Πούλλος» θα γίνουν ακόμη πιο έντονα, με τη μουρμούρα και την αμφισβήτηση να μεγαλώνει.

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στο στάδιο «Τζελάμκο Αρένα» (21:30), που θα φιλοξενήσει αύριο την αναμέτρηση. Λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης (21:00), ο Λένον θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ