aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Με Ντάρμπισαϊρ και Μίκου η ενδεκάδα του Μπεργκ

Oμόνοια: Με Ντάρμπισαϊρ και Μίκου η ενδεκάδα του Μπεργκ

Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα παρατάσσει την Ομόνοια στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής δίνει φανέλα βασικού στον Κούσουλο, αντί του Βίτορ Γκόμες, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα παίρνει και ο Μίκου, με τον Χριστοφή να μένει στον πάγκο.

Στην εστία θα είναι ο Ουζόχο, τετράδα στην άμυνα οι Μαυρίας (δεξιά), Λέσγιακς (αριστερά) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λούφτνερ και Λανγκ. Στη μεσαία γραμμή δίδυμο ανασταλτικών μέσων οι Κούσουλος και Ζόρντι Γκόμεθ. Έζρα και Τιάγκο θα είναι στα δύο άκρα με τους Ντάρμπισαϊρ και Μίκου στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Live: Πάφος FC – Ομόνοια

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βίτορ Γκόμες, ο οποίος σύμφωνα με την πλήροφόρηση της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Για να δούμε εάν η Ομόνοια θα παραταχθεί με σχηματισμό 4-4-2 ή αν ο Μίκου θα κινείται πίσω από τον Άγγλο φορ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πρόβλημα με Γκόμες

Σχηματισμό 3-5-2 επιλέγει ο τεχνικός της Πάφος FC, Zέλικο Κόπιτς. Σιρόκ, Λαφράνς και Άραγιουρι θα είναι οι τρεις αμυντικοί μπροστά από τον Ρούντκο, με τους Πανός και Βαλεριανό στα άκρα της άμυνας. Γουίλιαμς, Μπεσάρα και Πάντσεον θα συνθέσουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Νέμετς και Σακό στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ