aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με νίκη χαράσσει πορεία

Ομόνοια: Με νίκη χαράσσει πορεία

Η Ομόνοια, εάν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου, ιδιαίτερα μετά την απώλεια βαθμών που είχε η ΑΕΚ, θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το Τσίρειο. Να επικρατήσει του Απόλλωνα, που είναι επίσης εκ των αντιπάλων της στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το σημερινό ντέρμπι (19:00, Cytavision1) κρίνεται ως κομβικής σημασίας για τους πράσινους, στην προσπάθεια αντεπίθεσής τους. Ακόμη και η ισοπαλία, έστω κι αν πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν μπορεί να αφήσει ικανοποιημένη την ομάδα του Μπεργκ.

Το σημερινό ματς είναι ένα πολύ καλό τεστ για την Ομόνοια. Θα θελήσει να στείλει διαπιστευτήρια δυνατοτήτων και αντοχών, σε μια προσπάθεια να πλασαριστεί ακόμη πιο ψηλά στοχεύοντας το συντομότερο να βρεθεί στην κορυφή. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι δεν θα κρίνει τον πρωταθλητή, αλλά θα δείξει τι μπορεί να κάνει η Ομόνοια στη συνέχεια. Είναι στα δικά της πόδια να χαράξει πορεία προς την κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ