aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με Μαυρία εξτρέμ και Κακουλή φορ κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Ομόνοια: Με Μαυρία εξτρέμ και Κακουλή φορ κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας δίνει η Ομόνοια το βράδυ της Τετάρτης. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στου Ρέντη με τον Χένινγκ Μπεργκ και τους παίκτες του να μετρούν δυνάμεις ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Νορβηγός προπονητής παρατάσσει ενδεκάδα με εκπλήξεις, καθώς ο Μαυρίας θα αγωνιστεί σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, ενώ ο Κακουλλής προτιμήθηκε αντί του Ντάρμπισαϊάρ για την κορυφή της επιθεσης. Στην εστία θα είναι ο Φαμπιάνο. Τετράδα στην άμυνα οι Χούμποτσαν (δεξιά), Λέτσγιακς (αριστερά) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λούφτνερ και Λανγκ. Στη μεσαία γραμμή οι Γκόμες και Γκόμεθ, με τους Μαυρία, Τιάγκο και Μποτεάκ πίσω από τον προωθημένο Κακουλλή. Θυμίζουμε ότι δεν ταξίδεψε στην Αθήνα ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής.

Διαβάστε επίσης: Live: Ολυμπιακός Πειραιώς – Ομόνοια 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ