aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Mε κίνητρο την… κατάρα

Ομόνοια: Mε κίνητρο την… κατάρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ορίστηκε το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το «αιώνιο» ντέρμπι, Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου και θα αρχίσει στις 17:00. Άλλο ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους πράσινους, με κίνητρο την αρνητική παράδοση που φέρει την Ομόνοια να μην έχει κερδίσει την ΑΠΟΕΛ από τις 6 Απριλίου 2013. Πείθει η Ομόνοια των τελευταίων αγώνων πως είναι σε θέση να βάλει ένα τέλος σ’ αυτό το αρνητικό σερί; Φαντάζει δύσκολο, όμως η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Το Μακάρειο και οι επαφές με ΓΣΠ για μείωση του κόστους

Οι πράσινοι μετά το χθεσινό ρεπό θα επανέλθουν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το επικείμενο ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Παναγή, Τζιωνής, Ζίβετς και Ατζαγκούν είναι τραυματίες. Για τον τελευταίο, που τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΛ και αποχώρησε νωρίς, αφού περάσει από εξετάσεις θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα και θα διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος και το διάστημα αποχής του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στην Πορτογαλία για τον Bίτορ Μπρούνο κι άλλους

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ