aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με Κατελάρη, Μποτεάκ και Φαμπιάνο η ενδεκάδα του Μπεργκ

Ομόνοια: Με Κατελάρη, Μποτεάκ και Φαμπιάνο η ενδεκάδα του Μπεργκ

Με τον Φάνη Κατελάρη να παίρνει για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού και τον Έρικ Μποτεάκ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την 31η Αυγούστου παρατάσσει την Ομόνοια ο Χένινγκ Μπεργκ στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εκτός ενδεκάδας σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Πάφος FC έμειναν οι Κούσουλος, Μίκου (τραυματίας) και Ουζόχο (τραυματίας). Ο Νορβηγός τεχνικός επιστρέφει σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο να κάνει ντεμπούτο στην εστία. Τετράδα στην άμυνα οι Μαυρίας (δεξιά), Λέσγιακς (αριστερά) και Λούφτνερ – Λανγκ (κεντρικό αμυντικό δίδυμο).

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ενδεκάδα με μία αλλαγή από Κετσπάγια κόντρα στην Ομόνοια

Κατελάρης και Γκόμεθ θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, με τον Τιάγκο επιτελικό μέσο και τους Μποτεάκ (δεξιά), Έζρα (αριστερά) να πλαισιώνουν τον προωθημένο Ντάρμπισαϊρ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ουζόχο, Παναγή, Μίκου και Γκόμες.

Διαβάστε επίσης: Live: Ανόρθωση – Ομόνοια 

Ενδεκάδα Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς, Κατελάρης, Γκόμεθ, Τιάγκο, Μποτεάκ, Έζρα, Ντάρμπισαϊαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ