aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με Κακουλλή στην επίθεση και Χούμποτσαν βασικό (ενδεκάδα)

Ομόνοια: Με Κακουλλή στην επίθεση και Χούμποτσαν βασικό (ενδεκάδα)

Έτοιμη να ριχθεί σε μία από τις πιο σημαντικές μάχες της ιστορίας της είναι η Ομόνοια, η οποία φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα (18:00, ΓΣΠ) σε μονό αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του καθώς και ο Κακουλλής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή (προφυλάχτηκε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση). Mάλιστα ο νεαρός Κύπριος επιθετικός πήρε φανέλα βασικού και θα είναι η αιχμή του δόρατος στην γραμμή κρούσης των πρασίνων.

Στην εστία θα είναι ο Φαμπιάνο, τετράδα στην άμυνα οι Χούμποτσαν (δεξιά), Λέτσγιακς (αριστερά) και Λούφτνερ – Λανγκ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Γκόμες και Γκόμεθ θα είναι οι ανασταλτικοί μέσοι με την τριάδα Μποτεάκ (δεξιά), Τιάγκο (αριστερά), Παπουλή (επιτελικός) να πλαισιώνει τον προωθημένο Κακουλλή.

Διαβάστε επίσης: Live: Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας 

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλής, Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ