aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με ισχυρά «όπλα» για το βήμα και το νοκ άουτ

Ομόνοια: Με ισχυρά «όπλα» για το βήμα και το νοκ άουτ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο, το τρίτο πριν να φθάσει στον τερματισμό, θέλει να κάνει η Ομόνοια που υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΓΣΠ (19:30). Ένα σημαντικό παιχνίδι αφού με νίκη το «τριφύλλι» θα παραμείνει στην κορυφή και παράλληλα θα θέσει νοκ άουτ την αντίπαλό του από τη διεκδίκηση του τίτλου. Απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού η Ομόνοια είναι αήττητη μετρώντας δύο νίκες και μιαν ισοπαλία. Ακόμη διατηρεί πολύ καλή παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια στο ΓΣΠ, ενώ η έδρα στην τρέχουσα σεζόν αποτελεί ένα από τα ισχυρά όπλα της. Και σε συνδυασμό με την ποιότητα και την καλή κατάσταση που βρίσκεται ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο, θα επιδιώξει άλλη μια νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της.

Η αντίπαλός της παίζει το τελευταίο χαρτί για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου, αλλά αυτό που απασχολεί τους πράσινους είναι τι θα κάνουν αυτοί. «Εμείς συγκεντρωνόμαστε μόνο στην ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι», είναι η θέση του Μπεργκ, που μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Είναι καλή ομάδα. Είχαμε δύσκολα και ισοδύναμα παιχνίδια εναντίον τους», ήταν η αναφορά του για την ΑΕΛ. Ακολούθως, επισήμανε: «Το ματς με την ΑΕΛ θα είναι διαφορετικό απ’ αυτό με την Ανόρθωση. Κυρίως στο πώς θα αγωνιστεί η ΑΕΛ». Σημείωσε ότι η Ομόνοια είναι σε καλή φόρμα «και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι». Δεν υπολογίζονται οι Λοΐζου, Ασάντε και Κίκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ