aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με φόρα και… πράσινο λαό! Το πλάνο του Μπεργκ

Ομόνοια: Με φόρα και… πράσινο λαό! Το πλάνο του Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, είναι αήττητη με 7 βαθμούς, θα μπορούσε να έχει και το απόλυτο, ενώ την ίδια ώρα ο κόσμος της διαπιστώνοντας ότι κάτι καλό γίνεται έχει ξεσηκωθεί. Υπολογίζεται να ξεπεράσει τις 12.000! Με φόρα, λοιπόν, η Ομόνοια αλλά και με σύμμαχο τον πράσινο λαό, θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι όσο νωρίς κι αν είναι στη σεζόν.

Οι πράσινοι βρίσκονται στα καλύτερά τους από κάθε άποψη, την ίδια ώρα συσπειρώθηκε και ο κόσμος και είναι έτοιμοι να επανέλθουν στις επιτυχίες, να δώσουν συνέχεια στο αήττητο και να βάλουν τέλος στην αρνητική παράδοση των τελευταίων χρόνων. Η αποστολή του «τριφυλλιού» φαντάζει και πάλι δύσκολη, ίσως δυσκολότερη και από την τελευταία απέναντι στην ΑΕΚ, απέναντι σε μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Απόλλων.

Ωστόσο, επικρατεί αποφασιστικότητα στην ομάδα, εμπιστοσύνη στις δικές της δυνατότητες και με την τακτική που δούλεψε ο Μπεργκ και θα ακολουθήσει, προσδοκούν στην τρίτη επιτυχία σε τέσσερις αγώνες. Οι πράσινοι έδειξαν να έχουν τον χαρακτήρα και την νοοτροπία να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια. Παράλληλα, θα θελήσουν να αξιοποιήσουν και τον ενθουσιασμό του κόσμου τους στην εξέδρα, που θα πρέπει να λειτουργήσει θετικά στην προσπάθειά της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, εκτός ο Τζιωνής

Ο Μπεργκ αφού διάβασε τον αντίπαλο και δούλεψε στην τακτική, αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν το πλάνο και να βγουν νικητές. Αν και απρόβλεπτος ο Νορβηγός, αναμένεται ο Γκόμες να επανέλθει στο αρχικό σχήμα και να μείνει στον πάγκο ο Κούσουλος, παρόλο που «παίζει» και το σενάριο να συνυπάρξουν. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ουζόχο. Η τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσγιακς. Οι Γκόμες και Γκόμεθ ως ανασταλτικοί και ο Τιάγκο ως επιτελικός στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση, δεξιά ο Χριστοφή, αριστερά ο Έζρα και στην κορυφή ο Ντάρμπισαϊρ.

Διαβάστε επίσης: Τριάντα νίκες περισσότερες η Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ