aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με φόρα και ίδια φόρμα

Ομόνοια: Με φόρα και ίδια φόρμα

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος, θα αναζητήσει απόψε (19:00, Cytavision2) η Ομόνοια. Απέναντι στη Δόξα στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης», η ομάδα του Λένον έχει ως μοναδικό ζητούμενο τους τρεις βαθμούς, που θα της επιτρέψουν να ανέβει βαθμολογικά και να διατηρήσει στενή επαφή με την κορυφή.

Οι πράσινοι θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και παράλληλα να βελτιώσουν την επίδοσή τους στα παιχνίδια μακριά από το ΓΣΠ, αφού τις προηγούμενες δύο φορές δέχθηκαν ισάριθμες ήττες. «Το μόνο που θέλω να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε τη φόρμα που έχουμε στην έδρα μας και στους εκτός έδρας αγώνες» σημείωσε ο Λένον, που μίλησε στο «OFC TV» με αφορμή το σημερινό ματς. «Περιμένω δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να κερδίζουμε και εκτός έδρας. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν στο επίπεδο που δείξαμε στην Ευρώπη ή στο σπίτι μας» πρόσθεσε. Ο Ιρλανδός τεχνικός θεωρεί πως, η Ομόνοια θα πρέπει να προσαρμόζεται και στα εκτός έδρας ματς, που ο αγωνιστικό χώρος βολεύει κυρίως τους αντιπάλους, όπως είπε. «Δεν περιμένω να κερδίσουμε τον αγώνα με 4-0, όμως περιμένω να είμαστε δυνατοί πνευματικά και να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Ο Λένον σέβεται τη Δόξα, αναγνωρίζει πως έχει κάποιους καλούς παίκτες κάνοντας αναφορά στους Σαντίκ και Βαγιέχο και υπογράμμισε: «Δεν έχω ψευδαισθήσεις, πρέπει να προσγειώσουμε τους παίκτες στη γη μετά τις Εθνικές ομάδες». Η ομάδα της Κατωκοπιάς προέρχεται από δύο σερί νίκες, έδειξε να διαθέτει καλό σύνολο, γεγονός που οδηγεί την Ομόνοια να πάει υποψιασμένη στο παιχνίδι και να ψάξει με αποφασιστικότητα το πρώτο «διπλό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ