aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με Φαμπιάνο και Μπασιρού στο Μπακού

Ομόνοια: Με Φαμπιάνο και Μπασιρού στο Μπακού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

Επόμενη στάση: Μπακού. Η αποστολή της Ομόνοιας αναχωρεί στις 11:00 της Τετάρτης για το Αζερμπαϊτζάν, όπου την Πέμπτη (25/11, 19:45) θα αντιμετωπίσει την Καραμπάχ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» ακολουθούν οι Φαμπιάνο και Μπασιρού, αν και δεν θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τους Αζέρους, λόγω τραυματισμού.

«Θα προπονηθεί με την ομάδα, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του και ενδυνάμωσης που εφαρμόζει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που έρχεται, για να είναι μαζί με την ομάδα να προπονηθεί, τον βλέπει ο προπονητής καθημερινά πως εξελίσσεται και να δούμε πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί», σχολίασε λίγο πριν την επιβίβαση της αποστολής στο αεροπλάνο ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Όσον αφορά τον Μπασιρού, οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν πως δεν θα προλάβει ούτε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και μένει να διαφανεί κατά πόσο θα τις διαψεύσει, αφού νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Στην Κύπρο έμειναν οι Γιάννης Κούσουλος και Έκτορ Γιούστε.

Img 3236
 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ