aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με εντολή Γκόμεθ, ούτε ο πρόεδρος στην προπόνηση

Ομόνοια: Με εντολή Γκόμεθ, ούτε ο πρόεδρος στην προπόνηση

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το «Ηλίας Πούλλος» ανακαινίστηκε (θ’ ακολουθήσει και δεύτερη φάση), η διοίκηση άλλαξε, η τεχνική ηγεσία επίσης, στο ρόστερ έγιναν σαρωτικές αλλαγές και όλα μοιάζουν- και είναι- καινούργια στην Ομόνοια.

Διαφορετικές είναι και οι συνήθειες. Ο Άνχελ Γκόμεθ είναι ο άνθρωπος που δίνει εντολές για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Βάζει τους δικούς του κανόνες, οι οποίοι τηρούνται κατά γράμμα. Ο Ισπανός είναι φιλικός και προσιτός σε όλους, όμως παράλληλα αυστηρός και εργασιομανής. Δίνει βαρύτητα μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Διαβάστε επίσης: H γροθιά του Πέπε στον… μαέστρο της Ομόνοιας! (video)

Στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο «Ηλίας Πούλλος» το απόγευμα της Δευτέρας ήταν παρών αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Κάτι τέτοιο, όπως λέχθηκε στα πηγαδάκια των παραγόντων της Ομόνοιας είναι η πρώτη και τελευταία φορά που γίνεται. Η ρητή οδηγία του Άνχελ Γκόμεθ είναι πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης απαγορεύεται να είναι παρών και να παρακολουθεί την προπόνηση ο οποιοσδήποτε. «Ούτε καν ο πρόεδρος δεν θα μπορεί να δει την προπόνηση», λέχθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Διαβάστε επίσης: Μπλέξιμο και στον αέρα η υπόθεση Ντε Αμορίμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ