aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Με εντολή Μπεργκ πήρε τον Λαό από την ΣΠΑΛ

Oμόνοια: Με εντολή Μπεργκ πήρε τον Λαό από την ΣΠΑΛ

Μετεγγραφή ακραίου επιθετικού περίμεναν οι οπαδοί της Ομόνοια, προσθήκη αριστερού ακραίου αμυντικού έδωσε εντολή να γίνει ο Χένινγκ Μπεργκ. Οι πράσινοι προχώρησαν σε μετεγγραφή επένδυση για το μέλλον με την προσθήκη του Ιάκωβου Λαού.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Καρμιώτισσα και το Καλοκαίρι του 2019 πήρε μετεγγραφή στην ΣΠΑΛ Ιταλίας. Εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 των Ιταλών και στη λήξασα ποδοσφαιρική περίοδο κατέγραψε εννέα συμμετοχές, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 583’.

Η Ομόνοια εντόπισε τον διεθνή με την ομάδα Νέων της Κύπρου και τον έντυσε στα «πράσινα». Ο Μπεργκ θεωρεί ότι ο Λαός έχει στοιχεία για να καθιερωθεί στο μέλλον στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας και γι’ αυτό οι πράσινοι κινήθηκαν για την απόκτησή του.

Ο Λαός θα εγγραφεί στο ροστερ της Ομόνοιας με το καθεστώς του ερασιτέχνη για ένα χρόνο και ακολούθως οι πράσινοι θα πληρώσουν ένα ποσό στην ΣΠΑΛ για να πάρουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ