aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με ενδεκάδα πρωταθλήματος στο ντέρμπι ο Μπεργκ

Ομόνοια: Με ενδεκάδα πρωταθλήματος στο ντέρμπι ο Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ενδεκάδα πρωταθλήματος θα επαναφέρει ο Χένινγκ Μπεργκ στο ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου (13/3, 18:30) με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Άλλωστε, όπως ο ίδιος ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ ο λόγος του εκτεταμένου rotation στον παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους ήταν η αναμέτρηση με την ομάδα της Λεμεσού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν και πάλι εννέα αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όσες δηλαδή και στην αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Κάτω από τα δοκάρια θα διατηρηθεί ο Φαμπιάνο. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Σέχου, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέσγιακς. Οι Κούσουλος, Γκόμεθ στη μεσαία γραμμή. Οι Λοΐζου και Τιάγκο στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Και οι Ασάντε, Τσέποβιτς στην επίθεση, σε σχηματισμό 4-4-2.

Εφόσον ο Νορβηγός εγκαταλείψει τον σύστημα με δύο επιθετικούς θα πάρει φανέλα βασικού ένας εκ των Παπουλή ή Τζιωνή και θα μείνει στον πάγκο ένας από τους δύο φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ