aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με ένα σωρό από κίνητρα

Ομόνοια: Με ένα σωρό από κίνητρα

Πεισμωμένη λόγω της ήττας από τη Νέα Σαλαμίνα, αποφασισμένη για σημαντική νίκη και με έξτρα κίνητρο τη ρεβάνς για το 0-3 του α’ γύρου, η Ομόνοια θα υποδεχτεί σήμερα την Πάφος FC (17:00, Primetel1). Τα κίνητρα άλλωστε είναι αρκετά για τους πράσινους, που ελπίζουν ότι με τη δυναμική στήριξη των οπαδών τους θα φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

Βαθμολογικά έχει μεγάλη σημασία το ματς. Καταρχάς, ενδεχόμενη επιτυχία θα διατηρήσει σε θέση βολής την τέταρτη θέση (Άρης), ενώ θα μειώσει στους εφτά βαθμούς από την τρίτη θέση, που κατέχει η σημερινή αντίπαλος του «τριφυλλιού».

Εντούτοις, προς το παρόν είναι στην έκτη θέση μετά το προψεσινό τρίποντο του Απόλλωνα εις βάρος του Ολυμπιακού, ενώ δεν είναι απίθανη και η περαιτέρω υποχώρηση. Αυτό θα γίνει με τον -απευκταίο για την Ομόνοια- συνδυασμό σημερινής ήττας και αυριανής νίκης της Νέας Σαλαμίνας εις βάρος της ΑΕΛ. Κάτι που ούτε να σκέφτονται θέλουν οι… κάτοικοι τού «Ηλίας Πούλλος».

Για το παιχνίδι με την Πάφος FC πάντως είπε πολύ λίγα ο Γιανίκ Φερέρα στο χθεσινό βίντεο του pre game. «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα», αρκέστηκε να πει, ενώ ανάλωσε τον χρόνο εκφράζοντας παράπονα για τη συμπεριφορά των παικτών της Νέας Σαλαμίνας στο ματς που προηγήθηκε:

«Δεν θα μιλήσω για τις αποφάσεις των διαιτητών επειδή αν το κάνω θα έχω πρόβλημα. Καλύτερη να μιλήσω για την εμφάνισή μας που ήταν σωστή σε αρκετούς τομείς. Είχαμε πολλές προϋποθέσεις στο δικό τους μισό γήπεδο, που προσπαθούσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο διότι υπήρχαν πολλοί παίκτες πίσω από την μπάλα. Πολλοί παίκτες στο έδαφος για δύο λεπτά να περιμένουν τους φυσικοθεραπευτές να μπουν μέσα. Πολλοί ψεύτικοι τραυματισμοί που χαλούσαν τον ρυθμό του αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν εύκολο για μας. Αν κάποιοι δεν κάνουν κάτι γι’ αυτά, δυστυχώς το ποδόσφαιρο θα παραμείνει έτσι. Δεν ρίχνω την ευθύνη στα παιδιά, επειδή προσπάθησαν. Ζητήσαμε στο ημίχρονο να έχουν πειθαρχία, ψυχραιμία και τα πήγαν καλά. Δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλοί παίκτες της Νέας Σαλαμίνας πίσω από την μπάλα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προετοιμαστούμε για την Πάφος FC».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ