aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με €80.000 αγοράζεις… τα γάντια του Φαμπιάνο

Ομόνοια: Με €80.000 αγοράζεις… τα γάντια του Φαμπιάνο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Μετά τον καπνό που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες σχετικά με το φημολογούμενο στην Ελλάδα ενδιαφέρον της ΑΕΚ για απόκτηση του Φαμπιάνο Ριμπέιρο φάνηκε και η φωτιά. Ο Γκασπάρ Φρέιρε, ατζέντης του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα με μία δήλωση 14 λέξεων στην ιστοσελίδα sdna.gr άναψε το σπίρτο επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του «Δικέφαλου» και μάλιστα έκανε λόγο για επαφές. «Ναι είναι αλήθεια, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φαμπιάνο και γίνονται συζητήσεις με την ΑΕΚ», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας ήταν ιδιαίτερα έντονος σχολιάζοντας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ τα όσα δημοσιεύονται στην Ελλάδα σχετικά με το μέλλον του Φαμπιάνο. «Με κάποια γελάμε. Δηλαδή, διαβάζαμε από την Ελλάδα ότι συμφώνησε με την ΑΕΚ ο Φαμπιάνο και έμεινε να λύσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια. Επιστημονικής φαντασίας. Κανονικά δεν θα έπρεπε να δημοσιεύονται τέτοια πράγματα. Είναι παίκτης της Ομόνοιας, συγκεντρωμένος και απόλυτος επαγγελματίας», ανέφερε ο Αντρέας Δημητρίου.

Η αλήθεια φαίνεται πως είναι κάπου στη μέση. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ επιβεβαιώνεται δια στόματος του ατζέντη του Φαμπιάνο, όμως από το ενδιαφέρον μέχρι τη μετεγγραφή η διαδρομή είναι μεγάλη. Aπό την στιγμή που ο 33χρονος τερματοφύλακας διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το 2022 η… μπάλα είναι στα πόδια των πρασίνων. Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιοφυία για να προβλέψει πως το «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένο να χάσει το πιο ισχυρό χαρτί της κατά τα φαινόμενα πιο πετυχημένης σεζόν της ιστορίας της. Τέτοια θα είναι η φετινή αν η ιστορική πρώτη συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης συνοδευτεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια.

Με βάση τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα, τον περασμένο Ιανουάριο η ΑΕΚ Αθηνών πρόσφερε 80.000 ευρώ στην Ομόνοια και τον Γιώργο Αθανασιάδη (αναπληρωματικός τερματοφύλακας). Από πλευράς Ομόνοιας δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο, όμως αυτό που διέρρευσε είναι πως η βολιδοσκόπηση και οι οικονομικές προθέσεις της ΑΕΚ ήταν τέτοιες που ήταν καν συζητήθηκαν.

Ότι και να ισχύει, στην ΑΕΚ εάν θέλουν τον Φαμπιάνο είναι καλό να προετοιμαστούν ότι με τέτοιο ποσό μάλλον μόνο τα γάντια του μπορούν να αγοράσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ