aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με διακριτικότητα για μετεγγραφές, 2-3 στόχοι από την Κύπρο

Ομόνοια: Με διακριτικότητα για μετεγγραφές, 2-3 στόχοι από την Κύπρο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο προγραμματισμός στην Ομόνοια βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετές εβδομάδες. Η Ομάδα Προγραμματισμού η οποία απαρτίζεται από τους Λάρκου, Ταραπουλούζη, Σκέντζο και Αναστασίου, κινείται με κάθε διακριτικότητα, εντοπίζει υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και την κατάλληλη στιγμή θα είναι έτοιμη να «χτυπήσει».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η οριστική απόφαση για το μέλλον του Κολοβού

Πληροφορίες μας φέρουν τα μέλη της Ομάδας, να τα απασχολούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο και πρέπει να θεωρούνται σίγουρες τουλάχιστον 2-3 μετεγγραφές από την εγχώρια αγορά. Επίσης, στο «στόχαστρο» βρίσκονται ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα.

Αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου το… νερό θα μπει στο αυλάκι. Μπορεί το πρώτο μέλημα της Ομάδας να είναι η προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, ωστόσο αναμένεται να παρθούν και αποφάσεις σχετικά με τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν. Στόχος του τεχνικού επιτελείου είναι να διαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε η ομάδα να είναι γεμάτη στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ