aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με Ασημένο, Μποτεάκ και δέκα αλλαγές

Ομόνοια: Με Ασημένο, Μποτεάκ και δέκα αλλαγές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

Ξεκάθαρα με το μυαλό στο ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός πραγματοποίησε δέκα αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Καραμπάχ, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Συγκεκριμένα τη θέση του στο αρχικό σχήμα διατήρησε μόνο ο Ουζόχο. Φανέλα βασικού πήραν οι Ψάλτης, Λανγκ, Παναγιώτου, Κίκο, Χαραλάμπους, Ζαχαρίου, Κακουλλής, Ντούρις, Ασημένος και Μποτεάκ. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Γάλλο ακραίο επιθετικό, μετά από δύο σχεδόν μήνες. Τελευταία του συμμετοχή ήταν ξανά κόντρα στην Καραμπάχ, στο ΓΣΠ στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στον πάγκο έμειναν οι Σέχου, Χούμποτσαν, Λέτσγιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοίζου, Τζιωνής, Παπουλλής και Τσέποβιτς. Όπως και οι Χοράσκα, Ατιέμγουεν και Ευαγγέλου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιουστέ και Κούσουλος.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Ουζόχο, Ψάλτης, Λανγκ, Παναγιώτου, Κίκο, Ασημένος, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ζαχαρίου, Κακουλλής, Ντούρις.

Στον πάγκο: Χοράσκα, Σέχου, Ατιέμγουεν, Παπουλλής, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Λέτσγιακς, Τζιωνής, Ντίσκερουντ, Τσέποβιτς, Λοίζου, Ευαγγέλου.

260532726 1579816395705926 5305864235894971561 N

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ