aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ματς ζωής και θανάτου

Ομόνοια: Ματς ζωής και θανάτου

Η ώρα της πράξης έφθασε. Η Ομόνοια έχει ενώπιόν της ένα ματς – πρόκληση, το αποτέλεσμα του οποίου θα δώσει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Η μόνη διέξοδος για διάκριση και ευρωπαϊκή παρουσία περνά αρχικά από το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ (19:00, Primetel1), που είναι ο επαναληπτικός του 1-1 στο Τσίρειο.

Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου, από τη στιγμή που από τη μια με πρόκριση θα μείνει ζωντανή στο κυνήγι της διάκρισης και από την άλλη, σε περίπτωση αποκλεισμού, η σεζόν θα τελειώσει με την απόλυτη αποτυχία.

Οι πράσινοι έχουν ισχνό προβάδισμα, αφού και με ισοπαλία 0-0 θα πάρουν την πρόκριση. «Είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο να παρατάξεις μια ομάδα που θα παίξει για την ισοπαλία, γιατί υπάρχουν πολλές συγκυρίες που μπορούν να γίνουν στο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι σαν 0-0 και να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Λένον που μίλησε στο «OFC TV».

Το «τριφύλλι» έχει την ευκαιρία να σβήσει την κακή εμφάνιση και ήττα από τον Ολυμπιακό με αποψινή επιτυχία. Για να το κάνει πράξη θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη στην άμυνα και την ίδια ώρα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα δοθούν στο παιχνίδι. Ο Ιρλανδός τεχνικός της Ομόνοιας θεωρεί πως και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουν, αφού διακυβεύεται μια θέση για τα ημιτελικά.

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, για τον σύλλογο και για τους οπαδούς. Οι παίκτες θα έχουν μεγάλο κίνητρο για να πάρουν καλό αποτέλεσμα», σημείωσε. Χούμποτσαν και Ζαχαρίου είναι οι σίγουροι απόντες για τους πράσινους. Ο Σέχου ενδέχεται να βρεθεί στην αποστολή, αλλά μοιάζει δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ