aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ματς - ευκαιρία για να βάλει βάλσαμο στις πληγές της

Ομόνοια: Ματς – ευκαιρία για να βάλει βάλσαμο στις πληγές της

Σε μια περίοδο που η Ομόνοια περνά δύσκολα από κάθε άποψη, το σημερινό ματς με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου (17:00, Cytavision1) για τη Β’ φάση του Κυπέλλου, αποτελεί ευκαιρία για να βάλει βάλσαμο στις πληγές της. Η κλήρωση τής χαμογέλασε, αφού την έφερε να αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες με μια ομάδα της Β’ Κατηγορίας (βρίσκεται στην 11η από 16 ομάδες) και είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Παίζοντας σοβαρά, χωρίς ίχνος υποτίμησης, έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στα προημιτελικά… χωρίς να ιδρώσει.

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε καλή απόδοση. Αυτά τα παιχνίδια κάποτε είναι κλειστά και κάποτε είναι ανοιχτά. Θα δούμε. Εμείς πρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο», είπε ο Μπεργκ που μίλησε στο «OFC TV».

Το σημερινό ματς δίνει τη δυνατότητα στον τεχνικό του «τριφυλλιού», που για την ώρα δεν αποφάσισε για μετεγγραφές και για το οποίο δέχεται έντονη κριτική, να δώσει χρόνο και σε νεαρούς αλλά και στον Ασάντε. Ο Γκανέζος, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Απόλλωνα, χρειάζεται λεπτά συμμετοχής αφού προέρχεται από πολύμηνη απουσία. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό και να βοηθήσει την Ομόνοια στη συνέχεια. Όσο για τις επιλογές του Νορβηγού στο αρχικό σχήμα, είναι κάτι που αποτελεί γρίφο. Αναμένονται αρκετές αλλαγές, αλλά πόσες και σε ποιες θέσεις είναι κάτι που θα απαντηθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αναφερόμενος στον θεσμό του Κυπέλλου, ο Μπεργκ επισήμανε: «Είναι μία καλή διοργάνωση και οι αγώνες αυτοί είναι πάντα ιδιαίτεροι για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Σου χαρίζει έναν τίτλο και θέση στην Ευρώπη. Κάθε ποδοσφαιριστής που θα κερδίσει το κύπελλο θα το θυμάται για μια ζωή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ