aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μάλλον για τρίτη φορά στο εξωτερικό ο Παναγή

Ομόνοια: Μάλλον για τρίτη φορά στο εξωτερικό ο Παναγή

Την ίδια ώρα που η Ομόνοια ψάχνει πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα, οι πράσινοι βρίσκονται σε διαδικασία διευθέτησης των χειρουργικών επεμβάσεων των Ουζόχο-Παναγή.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η Λα Κορούνια, ομάδα στην οποία ανήκει ο Νιγηριανός κίπερ, επιθυμεί όπως χειρουργηθεί στην Ισπανία ο Ουζόχο, ενώ το στάδιο της αποθεραπείας θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας. Το τεχνικό τιμ των Ισπανών θα είναι σε συνεχείς επαφές με το αντίστοιχο του «τριφυλλιού» για την κατάσταση του 20χρονου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τρεις οι υποψήφιοι τερματοφύλακες, αξιολογείται ο Ιτσάσο

Όσον αφορά τον 25χρονο Κύπριο τερματοφύλακα, είναι επικρατέστερο το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό. Υπενθυμίζουμε πως και το 2017 όταν τραυματίστηκε στον ώμο, ταξίδεψε στο Βέλγιο για αποκατάσταση του προβλήματος, όπως και τον Απρίλη του 2019 όπου χειρουργήθηκε στην Φιλανδία για το μυϊκό τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με τον καθορισμό των επεμβάσεων θα παρθούν εντός των επόμενων ημερών. Τέλος να υπενθυμίσουμε πως το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) ο Ουζόχο έφτασε το νησί μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ