aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μακριά από τα «ξόβεργα»

Ομόνοια: Μακριά από τα «ξόβεργα»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ούτε κατά διάνοια δεν θέλει να σκέφτεται νέο στραβοπάτημα σήμερα η Ομόνοια. Έχοντας γκελάρει ήδη στις προηγούμενες τρεις σερί αγωνιστικές, η νίκη για την ομάδα του Τζον Κάρβερ σε βάρος της Αναγέννησης Δερύνειας είναι μονόδρομος.

Οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια άλλου στραβοπατήματος σε ένα φαινομενικά βατό παιχνίδι, απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Άπαντες στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν υποτιμήσουν την αντίπαλό τους, ίσως την πληρώσουν ακριβά, όπως έγινε στον αγώνα του πρώτου γύρου (2-2), γι’ αυτό θα επιδιώξουν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη όσο το δυνατόν νωρίτερα και ν’ αποφύγουν το ενδεχόμενο να πιαστούν στα… ξόβεργα και να πέσουν θύμα έκπληξης ξανά από μικρομεσαία ομάδα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ένα απρόοπτο πρόβλημα προέκυψε στην Ομόνοια. Ο Σοϊλέδης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας μετά από κτύπημα που δέχθηκε και έμεινε εκτός αποστολής.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Ελλαδίτης αριστερός μπακ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες θα καταδείξουν το μέγεθος και τη σοβαρότητα του προβλήματος. Πέραν του Σοϊλέδη, ο Τζον Κάρβερ δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω τιμωρίας τους Κατελάρη και Καρλίτος. Ο πρώτος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο δεύτερος εκτίει την ποινή από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα, αναμένεται να δούμε μόνο δύο αλλαγές στο αρχικό της Ομόνοιας σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ο Παναγή αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, ενώ στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής πιθανόν να δούμε τον Παντελιάδη. Δεν πρέπει ωστόσο ν’ αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις από τον Τζον Κάρβερ, σε μια προσπάθεια να φρεσκάρει και να δώσει νέα πνοή στην ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ