aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μαγκιά να κάνεις τους «προπονητές της εξέδρας» να χαμογελάσουν

Ομόνοια: Μαγκιά να κάνεις τους «προπονητές της εξέδρας» να χαμογελάσουν

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Πολλά πιστώνονται στον Χένινγκ Μπεργκ για την αναγέννηση της Ομόνοιας, καθώς ο Νορβηγός τεχνικός έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, να την διατηρεί στα ψηλά και να βλέπει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο βρίσκεται απέναντι του. Η ομάδα της πρωτεύουσας βγάζει υγεία, σταθερότητα, ωστόσο σαφώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ο κόσμος της Ομόνοιας αγχώθηκε αρκετά στο παιχνίδι με τη Δόξα παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» βρίσκονταν 2-0 μπροστά στο σκορ, αφού είδε την ομάδα της Κατωκοπιάς να πιέζει και σε διάστημα ενός λεπτού δημιούργησε δύο κλασσικές ευκαιρίες. Η μουρμούρα στις κερκίδες έγινε πιο έντονη και «ζητούσαν» από τον Μπεργκ να προχωρήσει σε αλλαγή (δεν είχε κάνει καμία μέχρι το 75’), ώστε να αφυπνίσει την ομάδα του και να ανακτήσει ξανά την κατοχή της μπάλας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το πέτυχε μετά από τέσσερα χρόνια και 128 παιχνίδια!

Ο Νορβηγός δεν έδειξε να συμμερίζεται την άποψη του κόσμου και μάλιστα ζήτησε από τους φίλους της Ομόνοιας που ήταν στη Δυτική εξέδρα να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με σχετική κίνηση των χεριών του, αφήνωντας τους… άφωνους. Τι δείχνει αυτό για τον τεχνικό του «τριφυλλιού»; Πως έχει προσωπικότητα, δεν επηρεάζεται από κανέναν και μένει πιστός στο πλάνο του ανεξάρτητα από το τι λέγετε και γράφετε από κόσμο και ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ