aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μάδημα της μαργαρίτας και τελεσίγραφο σε Λοΐζου

Ομόνοια: Μάδημα της μαργαρίτας και τελεσίγραφο σε Λοΐζου

Το μάδημα της μαργαρίτας σε ότι αφορά το κεφάλαιο Λοΐζος Λοΐζου συνεχίζεται. Όπως αποκάλυψε το Goal.com.cy (διαβάστε ΕΔΩ σχετικό ρεπορτάζ) από το πρωί της Τετάρτης (17/8), λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των πρασίνων με την οποία ενημέρωναν πως τέθηκε εκτός ομάδας ο 19χρονος εξτρέμ, με πρωτοβουλία του ποδοσφαιριστή επιχειρήθηκε να σβήσει η «φωτιά».

Ο Κύπριος διεθνής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Σταύρο Παπασταύρου το βράδυ της Τρίτης (16/8) έκανε στροφή 180 μοιρών και έδειξε πρόθυμος να επιστρέψει στις προπονήσεις, υπογράφοντας μάλιστα επέκταση του συμβολαίου του. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης οι δύο πλευρές μπήκαν σε συζητήσεις ώστε να πάρει τελική μορφή το συμβόλαιο που προτάθηκε στον Λοΐζου για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας έως το 2026.

Το οικονομικό σκέλος συμφωνήθηκε εδώ και καιρό, με τον Λοΐζου να έχει τεράστια αύξηση στις ετήσιες απολαβές του. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε να μειωθεί η ρήτρα μετεγγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού, από τα 3.000.000 ευρώ που ήταν αρχικά στα 2.500.000 ευρώ. Αν και υπήρξε κοινή γραμμή πλεύσης πληροφορίες που διέρρευσαν μετά την άφιξη της Ομόνοιας στη Γάνδη αναφέρουν πως η πλευρά του Λοΐζου ζήτησε εκ νέου χρόνο για να δώσει την οριστική της απάντηση.

Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy η διοίκηση του «τριφυλλιού» έδωσε τελεσίγραφο στον 19χρονο ποδοσφαιριστή, ώστε να απαντήσει τις αμέσως επόμενες ώρες, πιθανόν και μέχρι τα μεσάνυχτα. Επομένως, είτε ο Λοΐζου απαντά θετικά, υπογράφει επέκταση του συμβολαίου και επιστρέφει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας το Σάββατο (20/8) σενάριο που όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας είναι το επικρατέστερο είτε παραμένει εκτός ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ